25. januára 2014

DIY - Valentínske razítka

Nie, neobľubujem sviatok sv. Valentína. Ale, že vôbec. No tento rok bude pre mňa iný, keďže sa žúčastním valentínskej Retro burzy, ktorá bude v KC Dunaj v Bratislave (pozvánku Vám prinesiem v inom príspevku;)) Bude to moja prvá ozajstná predajná akcia a chcem byť silno pripravená! Tým pádom som bola "prinútená" urobiť niečo, čo k tomuto sviatku patrí. Čo iné by to malo byť, ako srdiečka. Priznám sa, že mi táto myšlienka zišla na um, keď som zaspávala a nechcelo sa mi rozmýšlať nad školou. A celkom sa mi to páčilo. Rozhodla som sa urobiť na burzu balenia na čelenky, sponky a náušky, v prípade, ak by niekto moje vecičky náááhodou kúpil. Inšpirovala som sa jedným návodom, ktorý som našla na SaShe, keďže viete, že tam dosť často pobehujem a predávam tadiaľ svoje vecičky, nie je to žiadne prekvapko.

Tak som sa rozhodla aj Vám priniesť malý fotopostup výroby valentínskych - srdiečkových razítok! Rozpočet na ich výrobu je cca 9eur (zarátala som aj lepiacu pištol a vystrihovačku)

Pripravíme si potrebné vecičky:


Najprv si z machovej gumy (dá sa kúpiť v papierníctve) vystrihneme pomocou vyrezávatka tri srdiečka. Potom už nám nezostáva nič iné, len ich prilepiť na pripravenú zátku z vína.


Väčšie razítko vyrobíme tak, že si najprv pripravíme návrh srdiečok na karón, ktorý potom okreslíme na machovú gumu a vystriheme. Zase iba prilepíme na kus dreva, aaaa je to!

Vznikli nám dve, super - truper, profesionálne razítka ;) Treba ich už len namočiť do atramentu a razítkovať!
 

Ja som si kúpila ešte aj baliace sáčiky na jedlo a potlačila ich týmito krásavicami, do väčších sa mi zmestia čelenky, do menších náušky a sponečky.


Rýchle a jednoduché! Tak ako? Vyrobíte si aj vy svoje baliace papiere na valentínske dárečky. Obľubujete tento "sviatok"? 

Pekný víkend želám!

                                                                                      ZUZY

4 komentáre: