4. februára 2014

Insta-život

Čavte kočky!

Určite poznáte všeobecne známu aplikáciu Instagram. Áno, aj ja som taký malý "instamaniak". Nacapím tam všeličo a všelikedy, Vždy je to niečo, čo ma zaujme a v poslednom čase aj fotka, ktorá súvisí s novým postom na blogu. Rada si pozerám krásne foto druhých babeniek, hlavne tých šikovných blogeriek, ktoré sa venujú DIY alebo handmade výrobe, pretože majú krásny cit pre detaily a pre farby. Úplne to milujem! Tak isto s kamoškami zdielame fotečky a "srdiečkujeme sa" Áno, keď mala kamka nový insta, vždy mi napísala, že si pridala foto, aby som sa išla pozrieť, no musela som jej ho olajkovať :D
Ukazujeme tu niekedy viac zo svojho súkromia ako na blogu, alebo dokonca aj viac ako na fejsbúku. Na mojom nádjete hlavne fotky mojich výtvorov, veľa jedla a môjho havíka ♥

Máte aj vy svoj instagram? Ak áno, rada nakukenem, len mi napíšte do kometára vaše meno.

Mňa nájdete skoro pod takým istým menom ako tu, len trošku pozmeneným, keďže toto bolo obsadené. 

Nájdete ma presne -TU-

Pripájam aj niekoľko instafotiek :) Prídte ma tam kuknúť!









Pekný večer pri dobrom čajíku želám!


                                                                                           ZUZY

5 komentárov:

  1. I já jsem insta maniak:-). Přidávám se k tvým GFC pravidelným čtenářům a byla bych moc ráda, pokud by ses připojila k těm mým:-)

    www.changingroom.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky jídel a mazlíčků zbožňuji :) mňam a jéé

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám také IG, ale už celkem dlouho, ze začátku jsem tam fotila snad úplně všechno, ted mě to tak trochu přešlo, ale možná, že mne zase zaplaví nová vlna :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Instagram nepoužívám (připadá mi to jako zbytečná platforma navíc :), ale ten pejsek je boží.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. instagram používam od začiatku nového roka, ale pripadá mi, že naozaj veľmi veľa ľudí príliš ukazuje svoje súkromie, a tomu sa snažím čo najviac vyhnúť :)
    máš krásneho psíka! :)

    OdpovedaťOdstrániť