9. februára 2014

Retroburza alebo...


...totálne super sobotka za nami!

Čo ste robili túto sobotu? Bol niekto z Vás na Retroburze v Blave? Ja som sa prvýkrát zúčastnila na ozajstnej akcii pre handmade predajcov a som nadšená! Bol to super pocit stretnúť sa s ľuďmi takto naživo, pokecať si a zasmiať sa. A to sme sa teda nasmiali. Veeeeeľa milých ľudí navštívili môj stôl, pochválilo, vyskúšalo a nakúpilo vecičky, čo ma nesmierne teší. Je to určite lepšie ako pri predaji cez net. Bola som zo začiatku síce troška nesvoja (asi som mala trému:D) ale potom to opadlo a čelenky sa skúšali a dokonca aj predávali jedna radosť! "Rodinná" atmoška v KC Dunaj ma milo prekvapila a silno moc potešila, takže dúfam, že budem mať ešte niekedy možnosť sa sem vrátiť a stretnúť sa aj s ďalšími milými ľudmi. Poobdivovala som ručne robené čokolády, obšívané šperky, živicové náušky, korálkové krásnosti, štrikované šáliky a čiapky, čelenky od ďalších predajcov a mnoho, mnoho iných peknôstok, ktoré ste aj Vy mohli na Retroburze nájst :) Spoznala som naživo ľudí zo SaShe.sk a som za to vďačná. Stretla som Martinku, Zuzku, ktoré ma milo prkevapili, že sa pri mne pristavili a zoznámila som sa s jednou milou osôbkou - Miškou, ktorú obdivujem za to, že má odvahu a veľkú vytrvalosť pre to, čo robí. Na dnes len toľko, že ak sa Vám chvíľku v niečom nedarí, tak ako sa nedarilo minulý rok mne, nezvdávajte to, pretože nikdy neviete, čo môže prísť. A hovorím Vám, aj tieto maličkosti stoja za to!!! Ale dosť bolo rečí....

Prinášam Vám malý fotoreport z tejto akcošky.

Foto: Dodo Ivanovič


A eeešte viac foto môžete nájsť na mojom fejsbúku -TU-

Krásny večer želám milí moji!

                                                                                                               ZUZY

10 komentárov:

  1. Ahoj Zuzka,

    som rada, že sa ti podarila tvoja premiéra. Včera mi to časovo absolútne nevyšlo a je mi ľúto, že som sa nezúčastnila. Ešte raz, teším sa s tebou a dúfam, že niekedy nabudúce sa stretneme.
    Katharine

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, to vypadá skvěle :) takových krásných čelenek. Půlku bych hned brala :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka, ak budeš niekedy nejakú chcieť, nájdeš ju v mojom obchodíku na sashe :) :) odkaz naňho nájdeš na boku blogu :)

      Odstrániť
  3. Jůů ty čelenky, vybrala bych si.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kľudne Peťka! všetky nájdeš tu: www.sashe.sk/zuzy :) :)

      Odstrániť
  4. Jééé nejvíc se mi líbí "sponky", to bych si vybrala :)


    Nicole blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super. Sama mám takové akce nejvíc ráda (ovšem v Brně :D), vždycky se tam skvěle zrelaxuji.

    OdpovedaťOdstrániť